Koffie zetten onderweg doe je zo

Deal Score+2
Deal Score+2
Leestijd: 2 minuten

Herken je dat wanneer je in de auto zit en je sterk verlangt naar een kopje koffie, maar geen zin hebt om een tussenstop bij een tankstation te maken? Dan hebben wij voor jou de oplossing.

Maak kennis met de PortoPresso! Dit is een klein en compact koffiezetapparaat die ervoor zorgt dat jij waar en wanneer je maar wilt een kopje koffie kunt drinken. De PortoPresso beschikt over een 12 volt kabel waardoor jij in een handomdraai een heerlijke kop koffie kunt zetten in de auto. Deze draagbare koffiezetapparaat wordt ook nog eens geleverd met een extra adapter waardoor deze ook met elk stopcontact te verbinden is.

De PortoPresso werkt op Nespresso capsules, deze zijn klein en compact waardoor ze goed passen bij dit apparaat. En dat is niet alles want de koffie in de capsules behouden lang hun heerlijke aroma’s. Verder zijn deze capsules recyclebaar waardoor je ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent.

Alles in een

Dit apparaat beschikt over alles wat je nodig hebt om onderweg een kop koffie te zetten. Je zult bijvoorbeeld geen extra beker mee hoeven nemen omdat deze zich al bevindt aan de onderkant van de PortoPresso. En dat is nog niet alles. Je zult misschien bekend zijn met de draagbare koffiezetapparaten van Wacaco. Leuk en aardig zo’n draagbare koffiezetapparaat, maar hoe kom je nou aan heet water? Hier brengt de PortoPresso een goede aanvulling voor. Aan de bovenkant van de PortoPresso bevindt zich namelijk een verhittende plaat. Hierdoor kun je binnen 2 minuten genieten van een warm kopje koffie, zonder afhankelijk te zijn van een waterkoker.

Je zult voor dit apparaat dus wel over een elektriciteitsbron moeten beschikken. Maar doordat de PortoPresso beschikt over een 12 volt kabel is deze in bijna elke situatie te gebruiken. Dit apparaat is perfect voor wanneer je onderweg bent naar het werk, een road-trip gaat maken of zelfs voor als je gaat kamperen. Mocht je in de trein beschikking hebben tot een elektriciteitsbron dan is het uiteraard ook mogelijk om hier een heerlijk kopje koffie te zetten.

Goed voor de portemonnee

Niet alleen zal de PortoPresso je kennis laten maken met koffievrijheid. Maar het is ook nog eens goed voor je portemonnee! Bedenk je namelijk eens hoe vaak je een tussenstop bij een tankstation of café hebt moeten maken om een duur kopje koffie te halen. Over tijd zal dit apparaat je dus ook nog eens een aantal centen besparen.

Het schoonmaken van dit apparaat is ook geen zware last. Na gebruik zul je de gebruikte Nespresso cup moeten verwijderen en deze ruimte even kort onder de kraan houden en klaar.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Portoffee. Benieuwd naar hun producten? Bezoek de website van Portoffee.

Koffie Corner
Logo
Enable registration in settings - general