Expobar; Espressomachines

Deal Score+2
Deal Score+2
Leestijd: 2 minuten

Ben je een fan van koffie? Dan zijn de Expobar espressomachines misschien wel geschikt voor jou! In deze blog nemen we je mee langs de verschillende modellen, specificaties en mogelijkheden. In de afgelopen 20 jaar dat Expobar in de industrie actief is, staat het merk bekend om zijn betrouwbaarheid en continue technologische verbeteringen.

Expobar espressomachines zijn dé oplossing voor gebruikers die professionele kwaliteit willen en de beste koffie thuis willen maken.

Historie van de Expobar espressomachines

Het populaire merk, Expobar, is in de markt en produceert koffiemachines voor de professionele- en consumentenmarkt sinds midden de jaren 80. De ervaring in de koffiemarkt gaat echter zelfs soms meer dan 50 jaar terug. Het merk werd origineel opgericht in Valencia, Spanje, maar staat momenteel onder beheer van CREM International.

Voor wie zijn de Expobar espressomachines

Het sterke punt van Expobar is het feit dat ze kwalitatieve producten bieden voor een uitstekende prijs, voor zowel de consumenten- als professionele markt. Het merk koffieapparaten is beschikbaar in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de vorm van gebruik. Er zijn vol automatische espressomachines, semi-automatische machines en espresso machines met een waterreservoir voor thuisgebruik. Er worden ongeveer 20.000 Expobar koffiemachines verkocht per jaar en ze worden geproduceerd in Zweden en Spanje. Van hieruit worden ze verscheept over de hele wereld.

Type Expobar espressomachines

Er zijn verschillende type espressomachines van het merk. Hieronder lichten we enkele van deze types uit.

EXPOBAR ONYX 2 GROEP

Dit type, de Onyx 2 groep, is een van de nieuwste modellen van het merk. Het is een professionele koffiemachine die naast een uitstekende functionaliteit er ook nog eens picobello uitziet! Met automatische watervulling, elektisch schakelbord, 2 groepen en een 11,5 liter koperen ketel. Hij wordt verkocht voor een prijs rond de €3.000 euro.

Zetgroepen 2
Volt 230V
Gewicht 67 Kg
Maten B: 705 H 585 D: 520
Mogelijkheden Cappuccino, Espresso, Latte macchiato
Watervulling Automatic

EXPOBAR G10 2 GROEPS

Deze versie is een zeer betrouwbare koffiemachine en een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld horecazaken. Met de ruime voltage is er altijd voldoende capaciteit. De prijs van dit apparaat ligt rond de € 2.900 euro.

Aantal Boilers : 1
Boiler inhoud : 11.5 liter/ 17.5 liter
3250 Watt 230 Volt / 380 volt 4500 Watt
Breedte : 68 cm / 98 cm
Hoogte : 53 cm
Diepte : 60 cm
PID : Ja

EXPOBAR OFFICE LEVA 1 GROEPS SINGLE BOILER

Dit type wordt ook wel de Expobar Brewtus genoemd. Het is een klein en semi-automatische espressomachine met één groep. Het apparaat heeft één stoomtap en één warmtekraan. Het kan tot 50 kopjes per uur zetten. U heeft dit product voor ongeveer € 1.300 euro.

Professionele Faema E61 zetgroep
Warmtewisselaar voor gelijktijdig koffie en stoom
Klassieke RVS & chromen behuizing
Professionele koperen boiler (1,5Ltr) en leidingen
Manometer voor boilerdruk
Automatisch antikalkfilter in reservoir
Stoompijp en kokend watertap

Koffie Corner
Logo
Enable registration in settings - general