Beste koffiemachine voor kleine bedrijven

Beste koffiemachine voor kleine bedrijven
Deal Score-1
€218,15 €298,00 Bestel product
Deal Score-1
€218,15 €298,00 Bestel product
Leestijd: 3 minuten

In dit artikel zetten we de beste koffiemachines voor kleine bedrijven op een rij. Ben jij business owner bij een kleinere organisatie en op zoek naar de beste koffiemachine, lees dan vooral verder. Waarschijnlijk heb je niet budgetten van duizenden euro’s om uit te geven aan een koffiezetapparaat zoals deze die gebruikt worden in de horeca. Toch wil je jouw klanten en medewerkers goede koffie kunnen voorschotelen. Dus, wat is de oplossing als we een koffiemachine willen kopen voor een klein bedrijf?

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffiemachine voor kleinere bedrijven?

Kenmerken van koffiemachines voor kleine bedrijven

 • Ze moeten een grote watertank of reservoir hebben. Je wilt het niet twee tot drie keer per dag vullen.
 • Mogelijkheid om tientallen koppen koffie per dag te kunnen zetten zonder op de lange termijn kapot te gaan. Niet vanwege de reparatiekosten, maar vooral omdat je jouw klanten en werknemers niet zonder koffie wil laten staan.
 • Ze moeten kwaliteitskoffie kunnen aanbieden: anders zijn ze natuurlijk niets waard.
 • Koffiezetapparaten voor kleine bedrijven kunnen bepaalde overeenkomsten hebben (in sommige punten) met koffiezetapparaten voor catering of de beste zakelijke koffiezetapparaten, maar verwacht daarentegen geen topresultaten wanneer je budget slechts een klein deel van de grote machines is.

Beste koffiemachine voor kleine bedrijven

Philips 2200 EP2220/10

De beste optie in onze lijst is de Philips 2200 EP2220/10. Wil je genieten van heerlijke aroma’s in jouw kantoor of kleine bedrijf? Ga dan voor deze koffiemachine. Geniet met één druk op de knop van de beste espresso, kies voor een cappuccino middels een klassieke melkopschuimer. Middels de verschillende standen en opties zorg je er altijd voor dat je jouw perfecte bakje voor jou en je collega’s snel beschikbaar hebt!

Bekijk de scherpste aanbiedingen voor de Philips 2200 EP2220/10:

Welke koffiemachine jij wil hebben is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen. We hebben daarom op basis van verschillende wensen jouw topmodellen op een rij gezet.

Een espressomachine met een groot waterreservoir

Zoals we in het begin al zeiden, moet een koffiezetapparaat voor kleine bedrijven een grotere watertank hebben dan die we thuis gebruiken. Hieronder hebben we de Jura D6 uitgelicht.

Al deze machines zijn hoogwaardige koffiezetapparaten voor thuis, maar ze kunnen worden gebruikt om uw bedrijf tijdig van dienst te zijn als u uitstekende grondstoffen (kwaliteitskoffiebonen) gebruikt en ervoor zorgt dat de tank ruim bemeten is.

 

Voordelen Jura D6

 • De Jura D6 schakelt automatisch uit waardoor je stroom bespaart
 • 7 koffiespecialiteiten mogelijk met de Jura D6
 • Gemakkelijke ontkalking- en reinigingsprocessen

Nadelen Jura D6

 • Geen waterfilter

Gebruiksvriendelijke koffiemachine voor kleine bedrijven

Je wil als organisatie een machine die gemakkelijk in gebruik is, maar nog belangrijker, weinig onderhoud behoeft. Tijd is geld en je hebt geen zin om uren druk te zijn met het schoonmaken van je koffiemachine. Daarom hebben we ook een beste keuze voor het meest gebruiksvriendelijke koffieapparaat voor kleine bedrijven.

Hiervoor hebben we de Krups Arabica Picto EA8110 – Espresso Volautomaat gekozen.

Krups volautomatische espressomachine Arabica Picto EA8110
Op zoek naar espressomachine die zorgt voor een kop koffie in een handomdraai? Zoek dan niet verder! De Krups volautomatische espressomachine Arabica Picto EA8110 is de machine die je zoekt. Met een score van 9.5 uit 10 voldoet deze machine aan de meeste van jouw wensen. Onderhoudsvriendelijk, persoonlijke koffierecepten opslaan en snel malen. Deze espressomachine heeft het allemaal! Met automatische ontkalker | Melkopschuimmethode: Stoompijpje

PROS

 • Instelbare maalgraad
 • Onderhoudsvriendelijk middels automatische reiniging en ontkalking
 • Duurzame materialen

Cons

 • Geen automatische melkopschuimer

Koffie Corner
Logo
Enable registration in settings - general