BBQ boot kopen of huren

BBQ boot kopen of huren
Deal Score+2
Deal Score+2
Leestijd: 2 minuten

Wilt u voor een feestelijke gelegenheid iets unieks organiseren voor u en uw gasten en hebt u geen idee wat u moet gaan organiseren? Dan is een evenement op het Water bij Event op het Waterde juiste partij om mee te gaan varen. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. U hoeft dus zelf niks te doen alleen een datum prikken en uw wensen aan ons doorgeven. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie voor een feestje met uw gezelschap? En wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water uw partij. We hebben verschillende concepten en mogelijkheden aan boord in verschillende plaatsen hierdoor kunnen wij bijna altijd aan al uw wensen voldoen. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is Event op het Water maakt het mogelijk.

Bekijk onze verschillende arrangementen

De BBQ boot heeft verschillende arrangementen samengesteld voor u. Ga dan heerlijk met ons varen in de randstad in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht en stap aan boord van één van onze 3-deks partyschepen. Wat te denken van een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje en genieten van een heerlijke koud drankje en een versbereide BBQ. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier onze arrangementen aan, want aan de bemanning en crew zal het niet liggen. Hopelijk werkt het weer mee en het zal een onvergetelijke dag worden.

Borrelen met vrienden of familie op het water

Naast de BBQ Boot hebben we ook het borrelboot concept. De borrelboot is een concept waarbij u en uw gasten lekker genieten van de prachtige bezienswaardigheden tijdens de vaarroute. We hebben talloze vaarroutes in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Elke stad is anders heeft zijn haar kenmerken. In Amsterdam bijvoorbeeld is de grachten echt een attractie opzich. Elke gracht is mooi en uniek en is echt de moeite waard om mee te maken.

Wilt u een onvergetelijk en spetterend feest op een unieke locatie? De Borrelboot is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een dancefeest, de borrelboot is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. Event op het Water is de partij om mee te gaan varen.

Ga het water op in Rotterdam

De Borrelboot in Rotterdam is geschikt voor een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een zittend diner tot 250 personen. De boot beschikken over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Niet te vergeten een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting. De boten zijn voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Interesse om met ons te gaan varen? Ga naar onze website en vraag een offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Ahoy

Event op het Water

Koffie Corner
Logo
Enable registration in settings - general